Le Cana - Offida Pecorino DOCG Tornavento - BIO
Artikelnummer: 26-03 OverzichtLe Cana - Offida Pecorino DOCG Tornavento - BIO
Link naar de Proefnotities van De Grote Hamersma
Druiven: Pecorino 100%
Systeem: Guyot met 3.500 planten / ha
Oogst: Eerste week van september, handmatig
Vinificatie: De druiven worden geoogst en bewaard bij een temperatuur van 4-5 ° C gedurende 18-24 uur voor een beter aroma, gevolgd door ontstelen en breken en persen. Verkregen resultaat wordt bewaard bij lage temperaturen, 6-8 ° C, voor 24-36 uur.. De fermentatie wordt uitgevoerd bij een temperatuur van 12-14 graden Celsius. Rijping: In stalen tank 3 maanden na afloop van de fermentatie
Proefnotities: Kleur: strogeel met groene tinten Geur: citrus met fruitige hints van perzik en Mango. Smaak: Goede frisse structuur met een goede zuurgraad
Eet suggesties: Alle gerechten op basis van vis, en ook soepen en wit vlees
Serveertemperatuur: 12-14 graden Celsius