Hoe ze hun biologische wijn verkrijgen:

Door respect voor het milieu.
Het snoeien, opbinden en verwijdering van zijscheuten worden handmatig gedaan. 

Door het uitvoeren van natuurlijke preventie.
De wijngaarden worden gecontroleerd door technici, die de noodzaak beoordelen om mogelijke interventies om ziekteverwekkers met koper of zwavel gebaseerde producten en antagonist paddestoelen tegen te gaan.

Door het behoud van elke druif.
Het oogsten gebeurt met de hand met kleine manden die zo snel mogelijke naar de wijnmakerij gebracht worden. 

Door het gebruik van hernieuwbare energie.

Druiven ranken worden gescheiden met machines die aangedreven worden door elektrische energie die wordt opgewekt door zonnepanelen op het dak van onze wijnmakerij.

Door aandacht te besteden aan de kleinste details.
De fermentatie wordt gecontroleerd door technici door middel van analytisch laboratorium en dagelijks proeven. De wijn wordt geproduceerd op en gereinigd door natuurlijke statisch decanteren en vervolgens gefilterd.

Door recycling.
Voor onze wijnen maken we gebruik van lichtere en milieuvriendelijke glazen flessen, 100% recyclebaar kurk.

Sorteer op
© 2015 - 2020 Piceno Wijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.