De boerderij "Le Vigne di Clementina Fabi" is ontstaan in een wijnfamilietraditie; het heeft zijn oorsprong in het kleine gebied van Montedinove (AP) aan het einde van de 19e eeuw, wanneer de familie Fabi hier een aantal boerderijen koopt. Op deze plaatsen starten ze het boerenbedrijf met het planten van de wijngaarden die, via hun nakomelingen, tegenwoordig nog steeds bijdragen aan de productie van de druiven waaruit we onze wijnen halen. In 2008, na jaren oefenen in "genius loci", besluiten lementina en haar familie de Cantina "Le Vigne di Clementina Fabi" to starten.

In deze oase van rust met een geruststellende skyline gemaakt van bergen en kleine steden met een eeuwenoude geschiedenis, is het mogelijk om goede lucht in te ademen en te genieten van een bepaald zonlicht dat niet alleen de omliggende natuur doet gedijen.

Het verbouwen van de historische en autochtone druiven, zoals Pecorino en Passerina, was voor de familie Fabi een diep gevoelde plicht en daad van respect voor de wijnbouwende roeping van Montedinove. De productieve filosofie van het bedrijf heeft twee drijfveren: werken aan het opbouwen van onze waardigheid en respect voor de natuur: de omgeving kan worden gebruikt om het leven te verbeteren, wanneer het leven rekening houdt met het respect voor het milieu.

Sorteer op
Sorteer op

Aanbieding

Piceno Wijnen Thuisproefset € 15,00 € 10,00
© 2015 - 2021 Piceno Wijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.