Le Caniette - Marche Rosato IGP - Sinopia
Artikelnummer: 23-08 OverzichtLe Caniette - Marche Rosato IGP - Sinopia
DRUIVEN: 100% Montepulciano
WIJNBEREIDING: met de selectie en oogst in bakken en opslag in de koude kamers van 5 tot 10 dagen bij een temperatuur van 0 ° C, de destemming en heel licht persen van de druif in afwezigheid van zuurstof, opbrengst van ongeveer 50% met de eliminatie van statische most, introductie van geselecteerde gisten, fermentatie bij een gecontroleerde temperatuur van 15 ° C voor ongeveer 30 dagen
RIJPING: in roestvrijstalen vaten voor 2/3 maanden
PRODUCTIEZONE: Ripatranson, Contrada Piaggiole gemengde losse grond met de aanwezigheid van kalksteen
van 280 tot 400 mt. boven zeeniveau
TEELT: 4000/5000 stubs door guyot snoeien
DRUIVENRENDEMENT / HECTARE: 9000/10000 kg.
PROEVEN OPMERKINGEN:
Kleur | helderroze
Ruik | fruitige en intense bloemen
Smaak | intens, hartig en aanhoudend
SERVEERTEMPERATUUR: 12 ° C (53.6 ° F)
SERVEREN MET: Aperitieven, zeevruchten en witte vleesgerechten
ALCOHOL PERCENTAGE: 13,00%