Bestellingen 

• We hebben de wijnen per cantina gerangschikt. Indien een cantina een groot assortiment heeft is deze weer opgedeeld in sub-pagina's. Ook is er een zoekfunctie rechtsboven op de pagina waar je kan zoeken naar specifieke produkten of produkteigenschappen.

• Ben je niet bekend met de cantinas en / of wijnen in onze webshop en heb je advies nodig? Neem contact met ons op en laat je wensen weten: info@picenowijnen.nl

• In verband met de betere vulling van de dozen en de bezorgkosten is het handig om een veelvoud van 6 flessen te bestellen 

• Het minimale orderbedrag is Euro 100 (+ Euro 12.95 bezorgkosten)

Betaling

Je kunt betalen via IDEAL. De betaling zal verlopen via Mollie BV. Je zult daarom bij begunstigde "MOLLIE BV" zien.

De factuur wordt direct per e-mail aan je toegestuurd.

Retourneren

Een foutief geleverd artikel of een product dat niet aan de kwaliteitsnorm voldoet, kan na overleg met ons bij de eerstvolgende levering retour worden gegeven. Je ontvangt dan een creditnota. Neem hiervoor contact op via email met: info@picenowijnen.nl

 

Bezorging

Onze werkwijze is dat wij iedere 5 tot 6 weken een zending met de bestelde wijnen naar Nederland sturen. De bestellingen (inclusief betaling) dienen uiterlijk 7 dagen voor de verzenddatum (vanuit Italië naar Nederland) binnen te zijn. Anders zullen zij in de daaropvolgende zending opgenomen worden. 

De bezorgingen in Nederland zullen dan de week erna plaatsvinden.  

Zie hieronder het bestel- en bezorgschema voor 2023

Laatste besteldatumTransport Italiё - NederlandBezorging aan huis
Zondag 29 januariWeek 6: 6 - 10 februariWeek 7: 13 -17 februari
Zondag 19 maartWeek 13: 27 - 31 maartWeek 14: 3  - 7 april
Zondag 7 meiWeek 20: 15 - 19 meiWeek 21: 22 - 26 mei
Zondag 2 juliWeek 27: 10 - 14 juliWeek 28: 17 - 21 juli
Zondag 20 augustusWeek 34: 28 aug - 1 sept.Week 35: 4 - 8 september
Woensdag 27 septemberWeek 40: 2 - 6 oktoberWeek 41: 9 - 13 oktober
Zondag 19 novemberWeek 48: 27 nov - 1 decWeek 49: 4 - 7 december

 

Bezorgkosten

Voor de aflevering in Nederland hebben we bewust gekozen om samen te werken met Verhoeven WDC.  Zij zijn een logistieke partij gespecialiseerd in het bezorgen van wijn door geheel Nederland. Deze partij zal er voor zorgen dat de wijnen bij je thuis worden bezorgd zonder schade en met behoud van kwaliteit.

Deze speciale service brengt extra kosten met zich mee. Daarom brengen wij een bijdrage in de bezorgkosten van Euro 12.95 in rekening per levering. Bij een bestelling boven de Euro 250 zijn er geen bezorgkosten binnen Nederland.

Bezorging bij je thuis

Als bij de bezorging niet kan worden afgeleverd omdat je niet thuis bent, dan laten zij een kaart in de brievenbus achter met hierop de contactgegevens van Verhoeven WDC.  

Je dient dan contact op te nemen met Verhoeven WDC voor het maken van een nieuwe afleverafspraak. Deze 2de aflevering is zonder extra kosten.

Tenuta Santori

Le Canà

Frant. Agostini

© 2015 - 2023 Piceno Wijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.