Bestellingen 

• We hebben de wijnen per cantina gerangschikt. Indien een cantina een groot assortiment heeft is deze weer opgedeeld in sub-pagina's. Ook is er een zoekfunctie rechtsboven op de pagina waar je kan zoeken naar specifieke produkten of produkteigenschappen.

• Ben je niet bekend met de cantinas en / of wijnen in onze webshop en heb je advies nodig? Neem contact met ons op en laat je wensen weten: info@picenowijnen.nl

• In verband met de betere vulling van de dozen en de bezorgkosten is het handig om een veelvoud van 6 flessen te bestellen 

• Het minimale orderbedrag is Euro 100 (+ Euro 15 bezorgkosten)

Betaling

Je kunt betalen via IDEAL. De betaling zal verlopen via Mollie BV. Je zult daarom bij begunstigde "MOLLIE BV" zien.

De factuur wordt direct per e-mail aan je toegestuurd.

Retourneren

Een foutief geleverd artikel of een product dat niet aan de kwaliteitsnorm voldoet, kan na overleg met ons bij de eerstvolgende levering retour worden gegeven. Je ontvangt dan een creditnota. Neem hiervoor contact op via email met: info@picenowijnen.nl

 

Bezorging

Onze werkwijze is dat wij iedere 5 tot 6 weken een zending met de bestelde wijnen naar Nederland sturen. De bestellingen (inclusief betaling) dienen uiterlijk 7 dagen voor de verzenddatum (vanuit Italië naar Nederland) binnen te zijn. Anders zullen zij in de daaropvolgende zending opgenomen worden. 

De bezorgingen in Nederland zullen dan de week erna plaatsvinden.  

Zie hieronder het bestel- en bezorgschema voor 2024

Laatste besteldatumTransport Italiё - NederlandBezorging aan huis
Woensdag 31 januariWeek 6: 5 - 9 februariWeek 7: 12 -16 februari
Zondag 17 maartWeek 13: 25 - 29 maartWeek 14: 1  - 5 april
Zondag 19 meiWeek 22: 27 - 31 meiWeek 23: 3 - 7 juni
Zondag 14 juliWeek 30: 22 - 26 juliWeek 31: 29 juli - 2 augustus
Zondag 15 september Week 39: 23 - 27 septemberWeek 40: 30 sept - 4 oktober
Zondag 17 novemberWeek 48: 25 - 29 novemberWeek 49: 2 - 6 december

Bezorgkosten

Voor de aflevering in Nederland hebben we bewust gekozen om samen te werken met Verhoeven WDC.  Zij zijn een logistieke partij gespecialiseerd in het bezorgen van wijn door geheel Nederland. Deze partij zal er voor zorgen dat de wijnen bij je thuis worden bezorgd zonder schade en met behoud van kwaliteit.

Deze speciale service brengt extra kosten met zich mee. Daarom brengen wij een bijdrage in de bezorgkosten van Euro 15 in rekening per levering. Bij een bestelling boven de Euro 250 zijn er geen bezorgkosten binnen Nederland.

Bezorging bij je thuis

Vanwege de Nederlandse Alcoholwetgeving, moeten de wijnen op het aangegeven adres afgeleverd worden aan iemand van minimaal 18 jaar. De wijnen mogen dus niet meer bij de buren worden afgeleverd of 'onder de trap'. We nemen van te voren contact met je op om een afspraak ta maken voor een dagdeel (ochtend / middag). De dag voor de bezorging ontvang je van de bezorgdienst een email met een exactrere tijdsindicatie.

Mocht het toch gebeuren dat je niet thuis bent op het aangegeven tijdstip, dan maken we een afspraak voor een volgende bezorging. Echter we zullen hiervoor de extra kosten van Euro 25 aan je doorberekenen.

Tenuta Santori

Le Canà

Frant. Agostini

© 2015 - 2024 Piceno Wijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.