Dianetti - Offida Pecorino DOCG - Vignagiulia
Artikelnummer: 37-01Dianetti - Offida Pecorino DOCG - Vignagiulia
Druiven: Pecorino 100%
Gebied: Carassai, zuid / westen van Val Menocchia (150 mt s.l.m.)
Land: klei, zand en veel alkalisch slib
Training systeem: Guyot, 3000 wijnstokken per Ha
Oogst: half september, met de hand in kleine manden uitsluitend in de vroege ochtenduren bij een temperatuur tussen 12 ° C en 15 ° C om het karakteristieke aroma behouden. De druiven worden onmiddellijk vervoerd naar de kelder en verwerkt.
Wijnbereiding: in roestvrij stalen vaten bij een temperatuur rond 15 ° C gedurende ongeveer 20 dagen
Rijping: roestvrijstaal fermentatie op het droesem tot het bottelen in maart. daarna 3 maanden in de fles
Flessen geproduceerd in het jaar: 5000
Alcohol: 13% vol.